Χάστε βάρος με τα Natural Balance Shake

Τι είναι η υγιής διαχείρηση βάρους;

Υγιής διαχείριση βάρους σημαίνει διατήρηση του ιδανικού βάρους τρώγοντας ισορροπημένα γεύματα πρωτεϊνών, λιγότερο επεξεργασμένους υδατάνθρακες, καλά λιπαρά αλλά και καταναλώνοντας καθημερινά βιταμίνες και μέταλλα ώστε να μπορεί ο οργανισμός να λειτουργεί σωστά. Το ρόφημα Natural Balance Shake δημιουργήθηκε για να εκπληρώσει όλους αυτούς τους στόχους και αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής στα καθημερινά μας γεύματα. Το ρόφημα Natural Balance Shake είναι ένα μοναδικό φυσικό θρεπτικό πατενταρισμένο μίγμα που αποτελείται από τρεις εξαιρετικά ισορροπημένες πηγές πρωτεϊνών, Omega 3/6 λιπαρά, καλούς υδατάνθρακες, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν στη σωστή λειτουργία των κυττάρων και στο αίσθημα του κορεσμού, το κλειδί για τη σωστή διαχείριση του βάρους.

Για να επιτευχθεί τo ιδανικό αποτέλεσμα, εκτός από τις σωστές διατροφικές επιλογές και τη χρήση του ροφήματος Natural Balance Shake, απαιτείται και σωματική άσκηση. Το περπάτημα για 30 περίπου λεπτά την ημέρα, βελτιώνει τη λειτουργία του μεταβολισμού και συνεπώς βοηθά στη σταθεροποίηση και διατήρηση του βάρους που θέλουμε. Επίσης, με τον τρόπο αυτό οι μυϊκός ιστός ενισχύεται με αποτέλεσμα ο οργανισμός να καίει περισσότερες θερμίδες. Αυτοί οι 2 τρόποι ιδανικής διαχείρισης βάρους (σωστή διατροφή και φυσική άσκηση) θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε στο ιδανικό βάρος και να νιώσετε ευεξία.

Συμβουλές για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας!

Roadmap 

Συνταγές

 

Υπολογίστε το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ)

Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) μετρά το βάρος σε αναλογία με το ύψος και είναι ένα απίθανο εργαλείο για όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος και να θέσετε στόχους.

Ροζ: Παχύσαρκος

Πορτοκαλί: Υπέρβαρος

Πράσινο: Φυσιολογικό Βάρος

Κίτρινο: Λιποβαρής 

 
Make a Free Website with Yola.